menu close menu

Ne-am infiintat pentru ca este visul nostru, visul oricarui pasionat de sport, si mai ales a celor care s-au unit in lupta contra sedentarismului, din dorinta de a lucra cu oamenii, de a-i face sa inteleaga beneficiile miscarii, de a vedea bucuria si satisfactia ca sunt prezenti in salile de sport. De aici nu mai este decat un mic pas pana la o viata sanatoasa, sportul devenind un mod de viata.

Fiecare din noi doreste sa fie permanent sanatos, sa se bucure de viata fara boli si fara alte probleme. Nu este o noutate ca exercitiul fizic reprezinta un mijloc de prevenire a imblonavirilor, mai ales a celor ce au ca factor stilul de viata modern, alimentatia incorecta, sedentarismul, alcoolul si tutunul.

Localizata in cartierul Magurii, cu o amplasare pretentioasa, este de departe cel mai potrivit loc pentru a petrece orele de intretinere corporala pe care vi le alocati uneori cu atata greutate.

Sala POWER GYM , sala de culturism, fitness si aerobic va ofera un pachet de servicii, intr-o sala dotata cu aparatura noua, profesionala Florsystem(producatorul nr.1 in Romania) toate extinse pe o suprafata de 210 mp, dotata cu 3 unitati de aer conditionat, 2 centrale termice, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate si civilizate, 56 de dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentului.


Suplimente si echipament